Huis aan het Water culinair

Met onze bevlogen kok gaan wij op zoek naar een nieuwe smaaksensatie. Met seizoensgebonden producten koken we een 3-gangen maaltijd die wij daarna gezamenlijk opeten.

“Als eten even niet meer zo lekker smaakt.”

Workshops voor mensen die houden van lekker eten en willen ervaren hoe eten en koken weer leuk kan worden na de behandeling van kanker. Jouw smaak en behoefte aan eten kan immers veranderen als je kanker hebt of hebt gehad. Bij de samenstelling van de recepten wordt er rekening mee gehouden dat de bereiding niet te veel tijd en inspanning vraagt. Voor alle mensen die hun leefstijl willen veranderen en ontdekken dat gezond eten ook lekker kan zijn.

Alles op een rijtje:
Huis aan het Water culinair
Kosten: € 10,- inclusief een drankje
Kok: Jeroen van Oostrom
Gastvrouw: Marianne Harmsen
Wanneer: Neem contact op
Aanmelding: Mensen met kanker of die kanker hebben gehad, kunnen zich aanmelden via 0229-742790 of aanmelden@stichtinghuisaanhetwater.nl